Timo Polari
timo polari

luennot

suositus
Diane Galbraith (Koulutuspäällikkö, Globex Information Oy)
"Timo Polarin vahvuuksia ovat luentojen räätälöinti kuulijoiden maailmaan sopivaksi sekä intensiivisen ja innostavan tunnelman luominen. Timo on aidosti lämmin ja helposti lähestyttävä. Luentopalaute on todella vakuuttavaa."
Olli Lepänrinne (Magnumlive)
"Timo Polari räätälöi esityksensä suomeksi ja englanniksi mihin tahansa tilaisuuteen tilaajan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Polarin luennot ovat sisällöllisesti ja audio-visuaalisesti erittäin korkeatasoisia, viihdyttäviä, innostavia ja koskettavia."
luento

Päämääränä Etelänapa

Tämä luento perustuu Timo Polarin yli 30 vuoden kokemuksiin maailman vuoripoluilla, erämaissa ja napaseuduilla. Avainteemoja ovat mm. ihmisen tahdonlujuus, omien voimavarojen kasvattaminen ja hyödyntäminen, tavoitteiden asettaminen ja niiden saavuttaminen, myönteinen ajattelu ja myönteinen toimintakulttuuri, ryhmässä työskentely ja joukkuehenki, laaja-alainen itsensä kehittäminen, innostus ja motivaatio.
suositus
Hanna Uusitalo (Fitlandia.fi)
"Odotukset olivat ennakkotiedon perusteella kovat ja ne täyttyivät moninkertaisesti. Olin vaikuttunut. Puhe, kuvat ja videot vetivät vakavaksi, herkistivät, naurattivat ja itkettivät. Antoivat valtavasti voimaa, motivaatiota ja uskoa omiin unelmiin. Pyöräilin kotiin onnenkyyneleet silmissä."
luento

Selviytyjät

Selviytymisen lait ovat samat kaikkialla: erämaissa, työelämän haasteissa, vaikean avioeron yhteydessä, taloudellisissa vaikeuksissa, terveyteen liittyvissä ongelmissa sekä globaalissa epävarmuudessa. Polarilla on erittäin laajasti omakohtaisia kokemuksia sekä perehtyneisyyttä selviytymisen universaaleihin teemoihin. Grönlannin onnettomuudesta selviytymisen lisäksi Polari on pelastanut itsensä ja kaksi muuta ihmistä hukkumiskuolemalta sekä jäänyt eloon tuhoisasta auto-onnettomuudesta. Uraauurtavan pro gradu -tutkielmansa Polari teki otsikolla Psyykkinen kestävyys pitkällä erämaavaelluksella (Jyväskylän yliopisto, Liikuntakasvatuksen laitos, 1995).

Polari kertoo, miten ennakoida ja välttää kriisit, onnettomuudet ja vaikeudet sekä miten niistä selviydytään – ennemmin tai myöhemmin jokainen yksilö, yhteisö ja liikeyritys tulee vaikeuksia joka tapauksessa kohtaamaan.

suositus
Jukka Rautanen (Asiakkuusjohtaja, Valtori)
"Nythän henkinen kestävyys, kyky voittaa vastoinkäymisiä -tyyppiset teemat ovat pinnalla muun muassa liike-elämän johdossa. Tällä alueella Timo Polarilla on kovat näytöt ja uskottavuutta enemmän kuin tarpeeksi."
luento

Kulttuuriseikkailu

Tämä luento on yhteenveto Polarin seitsemän vuotta kestäneestä Kulttuuriseikkailu-hankkeesta. Kymmenen viikon ajan Polari polkupyöräili ja matkusti Euroopan tunnetuimmille kulttuurikohteille. Polari näyttää konkreettisesti, maanläheisesti, hauskasti ja oivaltavasti, miksi ja miten kulttuuria ja sivistystä kannattaa hyödyntää.
suositus
 Petri Korhonen (Vastaava päätoimittaja, Otavamedia, Outdoor-lehtiryhmä)
”Motivoinnissa on kyse oman osaamisen löytämisestä ja työn ilon muistamisesta – tällaisessa valmennuksessa Timo Polari on ehdotonta Suomen huippua. Polari osaa innostaa aikuisia ammattilaisia juuri oikealla tavalla: ilman konsulttikieltä ja huuhaa-oppeja".